Over Kaffe en nog het een en ander...;-)

Van de week scheen het zonnetje heerlijk naar binnen...op de bos rode tulpen...en kijk,daar wordt ik nou blij van....;-)


 

We zaten even te Barnes & Nobelen...een woord dat niet bestaat maar dat voor ons betekent...even laten zitten waar je mee bezig bent en naar onze koffiehoek! Met iets lekkers natuurlijk....boekje of krantje erbij of gewoon gezellig aan de babbel....want wij zijn nog lang niet uitgepraat!

Zulke boekhandels bestaan in Amerika...zoals b.v. bij Barnes& Noble...dan neem je een stapel boeken of tijdschriften,een lekkere latte erbij,stukje carrotcake...deze dame weet wel wat lekker is...;-)


 

De afgelopen weken stonden in het teken van de Handwerkbeurs...er werden op verzoek  nieuwe harten gemaakt met nederlandse teksten,natuurlijk ook stapels pakketjes gesneden....vooral Rene heeft heel veel stofjes gesneden...er is ook een leuk keukenlapje geborduurd....en een Patchworklapje met franse knoopjes....echt leuk geworden! Maar dat bewaren we nog even voor de beurs......

We hadden ook nog een High Tea ter ere van de 65e verjaardag van Elly..wat was dat gezellig met zijn allen...en heerlijke hapjes,hartig en zoet....Helaas geen foto's,ik was mijn camera vergeten maar die houden jullie nog te goed,Ineke stuurt ze nog door...;-)

 

Veel opgepast...de laatste keer zijn we met ze naar de kringloop geweest,een favoriete bezigheid van ons en laat Thomas nu een prachtige racebaan vinden..voor tien euro! Eentje met echte loopings....prima te gebruiken met de andere twee racebanen...morgen wordt er een megabaan gemaakt!


 

Kate is nog steeds erg gecharmeerd van de huisjes...elke week gaat ze op het rode bankje staan en wordt alles aangewezen...ze heeft al 9 eekhoorntjes ontdekt....;-)


 

Vandaag was het Open dag bij de groothandel...met een flinke SALE...dus het was giga druk! Ook een lezing van Kaffe  en Brandon stond op het programma...twee kleurrijke figuren die hun sporen wel verdiend hebben in de quiltwereld...ik heb een heel stel boeken van Kaffe...voordat hij met stoffen begon was hij bekend van zijn prachtige borduursels,zijn truien en weet ik wat nog meer...


 

Kaffe moet niets van computers hebben hij kleurt zijn stofpatronen zelf in en daarna worden ze geprint....hij heeft ook geen telefoon en  kent volgens Brandon alleen de knop van de afstandsbediening van de tv.....;-)

De grijze flanelstof met grid is ook van hun,ideaal om je eigen blokken op te hangen...helaas uitverkocht!

 

Het was leuk om de nieuwe stoffencollectie te zien,te horen hoe ze werken...ik ben altijd wel een fan van Kaffe geweest,ik moet eerlijk zeggen dat zijn stoffen niet passen bij ons thuis..maar zo'n felgekleurde quilt zie ik prima in een zomerhuis hangen...heerlijk vrolijk!

 

Leuk om weer veel bekenden te zien... de catering was super verzorgd en met een winkelwagentje vol reden we weer naar huis....


 

Fijne week!

 

Marianne