Over Sallen en Samplers.....

Verleden week vond ik bij de Xenos precies het juiste lijstje voor de Sal: "Joyful World" van The Snowflower Diaries....de afmeting is 15x20 cm,precies het goede formaat! Dus werden de maanden januari t/m maart op karton gespannen en voor de netheid gelijk maar van een stoffen achterkantje voorzien...;-) Zo kan je elke maand een nieuw borduurtje in het lijstje doen....

Vanavond hoop ik April af te hebben,ruim op tijd..en laat daar nou mijn lievelingsdier op staan.....


De afgelopen week had eigenlijk een tuinweek moeten worden.....maar op de een of andere manier werd het een Quiltweekje....zo heerlijk!

Wat is er fijner dan in een stapel lapjes graaien en blokjes maken....;-)

Ook werden er weer blokjes voor de 365 Challenge gemaakt...

Het sterretje heeft maar liefst 50 stukjes....en er werd een begin gemaakt met mitering corners...best lastig!

En een begin van  "The Splendid Sampler"....een project waarbij een heleboel ontwerpers zijn betrokken onder leiding van Pat Sloan...kijk maar eens op www.thesplendidsampler.com.....

Bij elk blok staat een verhaaltje van de ontwerpster,erg leuk!

Nu zijn ze nog gratis te downloaden maar dat blijft niet zo.....

De laatste twee blokken,waaronder de Quiltwinkel...

Dit jaar hebben we een bewoond ooievaarsnest! Het nest staat bij het hertenkamp en volgens mij hebben ze het prima naarhun zin. Als je goed kijkt zie je het vrouwtje broeden terwijl het mannetje de wacht houdt.

We hoorden van onze buurman dat het mannetje het hooi van zijn shet had meegenomen voor het nest...hij had moeite om hoogte te maken....;-)

Fijne week!

 

Marianne