Zondagmorgen.....

Zondagmorgen....na een lekker ontbijtje met een gebakken eitje  op z'n Dubs drinken we een kop koffie om helemaal wakker te worden....;-) In de gootsteen staat een emmer vol "slobber" te weken,een soort musli met allerlei kruiden waar de paardjes helemaal gek op zijn!

Het is buiten best guur...maar er is veel moois te zien...

Overal sneeuwklokjes....de slootkant staat er vol mee!

En winterakonietjes die tussen de oude bladeren doorpiepen....

De hamamelis staat ook in volle bloei....


Binnen is deze week druk geborduurd....

Aan de Valentijnshartjes.....

Zo leuk om te doen....

Daarna werden er ornamentjes van gemaakt...je tekent met een potlood een vierkantje van 4x4 inch,het hartje goed centreren,even naaien,omdraaien en opvullen,lintje vastnaaien en daar hangt er weer eentje....

We hebben pakketjes gemaakt van zes verschillende patroontjes met materiaal voor drie hartjes...nou,er zit genoeg in voor wel vier hartjes.....;-) Leuk om te maken en ook heel leuk om te krijgen...ze zijn diagonaal getekend,een hele klus volgens manlief maar prima gelukt!

Op de beurs mogen ze hangen in het speciale Valentijnsboompje.....Kiss


Ook het eerste Elzashuis werd aangekleed....er werden maar liefst 40 raampjes gestitcht....de deur werd helemaal echt....en gisteravond is er zelfs een metalen trapleuning geborduurd....

Maar wat is een Elzashuis zonder bloemen?

Daarom kwam er een grote bloembak vol geraniums.....

Elk huis bestaat uit drie verdiepingen die gepaperpieced worden,het huis kan je naderhand aankleden door middel van stitcheries,bloembakken,luiken etc...

De basisstitcheries zitten bij elk Huispakket,voor de speciale materialen die voor bloembakken,luiken etc worden gebruikt gaan we t.z.t. een speciaal Pimppakketje maken waar dan o.a. zijden lint,Mill Hillkraaltjes etc in zitten.

En dan gaat je huis helemaal "leven"....je kan je fantasie laten gaan....

Tot nu toe zijn er twee soorten huizenpakketten beschikbaar maar we hebben plannen voor een hele straat...denk aan een bakkerij,een cafe etc....

Misschien zelfs een Kersthuis...met sneeuw en lichtjes door de ramen!

Als laatste laat ik mijn poncho even zien....


Ik heb er een klein bow-knot- oftewel ascot-sjaaltje  bijgemaakt,heerlijk warm! Ik denk dat ik hier veel plezier van zal hebben...;-)

Zo,nu even housekeepen want dat is de afgelopen week

een beetje in het gedrang gekomen...morgen komen de kleintjes,heerlijk om ze weer te zien! Milly krijgt morgen haar laatste bestraling...de vlag mag uit!!!

Dinsdag is het inpakken en woensdag rijden we naar Zwolle...

Wie weet zien we elkaar op de Handwerkbeurs die gehouden wordt van 11 t/m 14 februari in Zwolle.We hebben standnummer 86!

Fijne week!

Marianne