De Handwerkbeurs....


Afgelopen woensdag vertrokken we rond tien uur richting Zwolle met een aanhanger vol...toen we rond 11.45 aankwamen stond Lous al te wachten...zij was met de trein gekomen om ons te helpen met opbouwen want de auto zat bom en bomvol....;-)
Rond zeven uur waren we klaar....snel een hapje gegeten in het hotel en naar bed!
Deze keer hadden we zelfs een open haardje meegenomen...we mochten het eens koud krijgen.....;-)
En zien jullie die leuke lampjes met een klos als voet?



De volgende vier dagen was het heel druk maar erg gezellig! Veel klanten gesproken,leuk als  bekende mailnamen een gezicht krijgen.....;-)



Op de eerste dag stonden mijn moeder,Ineke en Jeanine al voor de stand,mijn moeder heeft nog geen beurs waar we staan overgeslagen ....en al wordt ze deze week maar liefst 81,ze is er!



Hier zit mijn moeder met haar eerste achterkleindochter...Kate kijkt haar met grote ogen aan.....;-)
Een oude featherweightklant bracht voor mij nog een mooie schaal van amberglas mee,hij was van haar moeder geweest en ze had gelezen op mijn weblog dat ik er een verzameling van had....Ine kwam o.a. met een eekhoornlepeltje aan en een lieve collega bracht dit eekhoornhangertje voor je schaar mee....liefff!



Natuurlijk werd er 's avonds een stukje geborduurd...



Onder andere deze snowflake....gratis te downloaden op onze website www.ikorniquilt.com

En de derde beursdag was het Valentine....



Ik had een lief hartje geborduurd voor mijn eigen Valentijn en een muismatje laten maken met een foto van  deze Opa met zijn kleinzoon Thomas op zijn eerste verjaardag...een hele dierbare foto.....;-)



En ik kreeg een schattig borduurtje van The Cricket Collection  met allemaal sneeuwmannetjes!
Zondagmiddag kwam Chris langs met Thomas en Kate...en Thomas kan OMA zeggen! En daar zijn alle Oma's HEEL blij mee......;-) Want tot nu toe was het alleen OPA en DIE.....;-)
Het laatste half uurtje konden we even een rondje doen....want veel van de beurs had ik nog niet gezien... En dan loop je daar met je kleinzoon aan de hand en je dochter met kleindochter aan de andere kant...en wat voel je je dan supertrots....;-)

Helaas had Rene wat rugproblemen gekregen door een uitglijer over een plastic zakje en wat waren we daarna blij met de hulp van Lous die even voor het sluiten van de beurs ook naar de beurs was gekomen!
Rond 20.45 reden we het pad van de boerderij op....Boer zoekt Vrouw was net begonnen!

Fijne week allemaal!

Marianne