Bijna Kerstmis....



Afgelopen week werden er heel wat borduurtjes afgewerkt,zoals deze laars die dit jaar op onze kerstkaart stond....;-)



En deze sneeuwman,al meer dan een jaar op mijn prikbord,hij stond model voor de kerstkaart van verleden jaar....



En dit leuke kattenhart van Isabelle Vautier...



Dit is ook zo'n schatje...van Judy Whitman,er werden ook een paar leuke sterornamentjes gemaakt voor twee lieve vriendinnen...



En eindelijk werden de boompjes van Sampler en Santas afgewerkt....ze hebben wel een paar jaar gehangen....;-)






Vrijdag kwam de Quiltclub een leuk hart maken...een patroon van de Bobbin...Ook Chris en Thomas waren van de partij,Opa bouwde met Thomas voor het eerst met de Duplo blokjes van vroeger...en mooi dat hij het vond!



Zaterdag werd er proefgebakken...mijn inzending voor de Family bake off van
1e Kerstdag.....;-)
En het was niet gek....hij is al op!



En zondagavond werd er een begin gemaakt met het schilderen van deze oude serveerwagen die we verleden jaar in een franse kringloop hebben gekocht....



Ik behandel hem met kalkverf,een beetje doorschuren et voila:
Een leuke borduurtafel voor in de voorkamer!

Rene is ondertussen druk met de voorkamer...de muren zijn nu klaar,het laatste raam wordt geschilderd...het plafond is straks aan de beurt.....de gordijnen komen hopelijk morgen terug van de stomerij...en dan gaan we alles gezellig maken!
Archie is helaas nog steeds hetzelfde...hij wordt drie keer per dag met speciale zalf ingesmeerd en hopelijk gaat het werken...zo niet,dan moet onze lieve driewieler alsnog geopereerd worden...hij ondergaat alles lijdzaam...hij weet dat we proberen hem te helpen....;-)
Helaas is mijn moeder ziek geworden,de dokter is vandaag geweest en ze heeft aan beide longen bronchitis...en hoest de hele dag,ze krijgt vandaag een kuurtje prednison,een paardenmiddel,dus nu maar hopen dat ze opknapt voor de Kerst! 



Ik wens jullie allemaal hele fijne Kerstdagen
en een Gezond,Gelukkig en Creatief

             2015!!!!!

Marianne