De donkere dagen voor de kerst....


Na een hoop gedoe met kraaiennesten konden we gisteravond eindelijk weer de open haard aandoen.....wat een heerlijkheid!
En dat dacht onze Lexie ook...ze was helemaal weg...in dromenland!

 


Vanochtend werd ik verrast door Rene met een prachtige bos en een lief kaartje erbij...vandaag zijn we alweer 32 jaar getrouwd!
Waar blijft de tijd.....;-)



Natuurlijk werd er ook wat gedaan van de week,o.a. de laatste hand gelegd aan een kouwe karelkleedje...het origineel meet wel 1 meter lang maar zoveel witte wolletjes had ik niet dus heb ik alles met 50% verkleind...nu pasten de patroondeeltjes prima op mijn stukje witte wol...en is het een lief klein lopertje geworden.Aan de uiteinden heb ik kleine sneeuwballetjes gemaakt in plaats van de gevouwen punten.



En wat vinden jullie van dit leuke winterspeldenkussen?
Het speldenkussenpatroon vinden jullie samen met een leuke herfstuitvoering in de webwinkel...



En kijk eens wat er een prachtige geborduurde kerstkaart is binnengekomen...
We zijn er heel blij mee Marianne K!
Die van mij moeten nog weg....er wordt aan gewerkt!



Langzaamaan wordt alles KERST...zelfs de hobbykamer doet mee!



Hierboven zien jullie het beginstukje van onze gratis MysteryBOM.....
Deze BOM heet " Snowstorm" en zodra we 1000 likes hebben op onze webppagina van Facebook gaan we ermee beginnen,dus ik zou zeggen: LIKE & SHARE zo veel mogelijk!
meer info volgt.....;-)

Niet alles gaat lekker hier..arme Archie heeft een dik opgezwollen oor gekregen na een vechtpartijtje van een week geleden...het lijkt op een bloedoor,...vanmiddag gaan we gauw naar de dierenarts!

Fijne week allemaal!

Marianne