Verrassend weekje...;-)


Afgelopen maandag waren we  op de verjaardag van Chris,na taart eten en koffiedrinken moest er natuurlijk ook gespeeld worden met Thomas...:-)
Ons kleine mannetje liet alles zien en vervolgens ging hij een bedje maken door alle kussens van de bank te verzamelen....toen trok hij Oma mee...en vervolgens ging hij zijn grote boek halen.....en wat doe je dan als Oma zijnde? Genieten!

De ochtend daarop stond Ank voor de deur,we hadden elkaar een paar maanden niet gezien dus er was heel wat bij te praten....de foto's van Houston werden bekeken  en de ochtend vloog om....;-)

's Middags wachtte ons een grote verrassing....
De telefoon ging...Mam,kan ik vanavond bij jullie slapen? Ik sta voor het hek....En wij maar denken dat ze nog in Zuid Afrika zat.....Die dochter van ons is me er eentje...eigenlijk zou ze pas 24 december thuiskomen maar na problemen met haar verblijfsvergunning besloot ze maar lekker naar huis te gaan!
En daar stond ze met een grote rugzak op....;-)
Een grote pot theegezet en elkaar eens even flink geknuffeld!

Lous heeft onlangs te horen gekregen dat ze coeliakie heeft en daardoor glutenvrij moet eten...als je je er eventjes een beetje in verdiept dan merk je dat dat best veel inhoudt...geen brood,cake taart,koek,pasta en heel veel producten waar toch iets van gluten inzit... dus alles wordt moet eerst worden gescreend...heeft een van jullie daar ervaring mee?

Toen snel haar kamer een beetje in orde gemaakt (lees de rommel die we afgelopen tijd opgeslagen hadden weer verwijderd en het bed verschoond)  en daarna ging Rene boerenkool met worst maken,dat mag ze gelukkig hebben!

Rene was deze week druk met de nieuwe computer die maandag gearriveerd was,alles overzetten en werkend krijgen is een hele klus,Lous kwam op het juiste moment om haar Pa een handje te helpen!

Tussendoor werd er toch nog een ornamentje voor de boom gemaakt....



En nu we het toch over katten hebben....



Archie is gek op lege dozen en nu ook boodschappentassen....hij wurmt net zo lang tot hij er helemaal in ligt....;-)



Bij de Action zag ik een leuke mand voor Lexie...nu maar  hopen dat zij deze mand heel laat...ze heeft al wat kussens en manden versleten.....

Ook werden er weer een paar blokjes voor de Diamond Sampler gemaakt....



Rommelen tussen alle scraps....



Muziekje erbij....



Potje thee....mmmm,dat mag van mij uren duren....;-)

Maar afgelopen weekend kreeg ik al een beetje last van de decemberstress,ramen gelapt,vitrages allemaal gewassen,ik was me toch aan het poetsen....;-)
Toen alle kerstspullen te voorschijn gehaald en de boom opgetuigd....de adventster opgehangen en alle kouwe karels geinstalleerd.... ;-)
De deel is nu al behoorlijk in kerstsferen....
Vandaag de quiltkamer eens onder handen nemen (het lijkt of hier een explosie is geweest) en daarna kunnen we ons langzaam voorbereiden op de Kerst....

Fijne week!

Marianne