Over een pup en Italie.....;-)
Afgelopen zondagmiddag....na een drukke ochtend bij de groothandel(o.a. een prachtige serie stoffen besteld!) ben ik lekker in de tuin mijn haakrandjes aan het bij haken..
Lexie slaat aan...ik hoor het hek opengaan en daar staan Chris, Maart en Thomas...
Chris heeft iets in haar armen..ach wat liefffff!



Dit kleine jack russelltje zou samen met haar zusje worden afgemaakt...er is iets niet helemaal goed met haar pootjes..ze valt zo nu en dan om...en dan wordt er zo zonder pardon de dierenarts gevraagd zo'n beestje een spuitje te geven...
Chris was bij deze klant en heeft haar gelijk meegenomen,ze gaat proberen haar te helpen....En dat terwijl ze echt vol zit...ze hoopt later een goede plek voor haar te vinden.Hoewel het natuurlijk helemaal niet slim is,zo'n pupje erbij terwijl ze haar handenvol heeft aan de kleine Thomas,haar werk als osteopaat en al haar dieren!
Maar stiekem ben ik hartstikke trots op haar....;-)
Ach,zijn  onze geitjes er zo ook niet gekomen vroeger?



En dan is het gewoon genieten....de kleine is moe en vindt het allemaal wel best...



En terwijl Thomas de plantjes even inspecteert(hij aait ze en legt z'n koppie bovenop de zaailingen..) die Maart daarna dan snel weer even aanaardt....;-)



Besluit Thomas de plantjes toch maar wat water te geven...helaas is de gieter te zwaar...ik zal binnenkort een klein gietertje voor hem kopen!



De kleine pup hoort en ziet niks....;-)
Wat een leuke spikkeltor he?

Afgelopen zaterdag was het 15jarig jubileum van de AOC,we kregen een uitnodiging voor het Italie Evenement, dat in Haarzuilens werd gehouden.



We aten heerlijk in het zonnetje tijdens de muziek van de napolitaanse band Tamorra..wat een sfeertje!
Maar naast de vele culinaire tentjes was er ook veel moois te zien...
















En Rene leek dit wel een leuk wagentje.....;-)

Fijne week allemaal!

Marianne