Even bijkletsen....;-)
Afgelopen week werd er veel doorgepit,zoals jullie weten niet mijn favoriete bezigheid...;-)



Maar het is de moeite waard...zo leuk als je top een echte quilt wordt en er steeds mooier gaat uitzien...ik ben nu op de helft...nog even doorbijten....;-)

Afgelopen zaterdag was het Quiltdag in Helmond,zoals altijd weer geweldig georganiseerd door Sabine. Dit jaar was het voor de vijfde keer...een lustrum!
Voor een uitgebreid humoristisch verslag met veel foto's van alle quilts die te zien waren(ik had mijn Amish Circle Quilt meegenomen) kijk even bij Shirley (www.zipjezopje.wordpress.com ) Dit jaar won ik zo waar een leuk kerstpatroon van Lynette Anderson en een stel quiltgarens...altijd leuk!

 

De FQ's waren 1 euro per stuk,kon ik toch niet laten liggen?

Terwijl ik met Anke bij de Quiltdag in Helmond zat,gingen Rene en Manuel (ons bonus kleinkind) naar de steengroeve 't Rood om fossielen te zoeken....



Ze kwamen met allerlei schatten thuis.....een zee-egel,krabbenschaar,een stekel van een inktvis en nog het een en ander....;-) Natuurlijk ook een bezoekje gebracht aan Carlo,de mosasaurus,die begin dit jaar gevonden is bij de ENCI in de buurt van Maastricht....

Toen ik zaterdag thuiskwam had de post een leuk envelopje in de bus gedaan...



Chris J. is naar Wit Rusland geweest en kwam daar een eekhoorntje tegen....;-)
Het is een herinnering aan het oude geld van Wit-Rusland: 50 kopeken...
Lieve Chris,weer een mooie aanvulling op mijn verzameling!
Juist die bijzondere eekhoorns zijn zo leuk,zo heb ik ook eekhoornpostzegels....



De badkamer fase twee is bijna klaar...de verwarming is aangesloten,wel aardig als je nu naar buiten kijkt...;-)  Volgende maand wordt de douche onderhanden genomen.



De kleine Thomas is gek op de appeltjes die Chris geoogst heeft....

 

Maar nog gekker is hij op zijn kluskoffer!



Fijne week!

Marianne