Een Affo!


Verleden week is de Amish Circle Quilt een Affo geworden!
Deze verhalenquilt,elk blokje heeft z'n eigen verhaaltje,gaat  over de briefwisseling tussen een aantal vriendinnen in een Amish gemeenschap waardoor je een goede kijk krijgt in hun leven.... Marianne K en ik maakten jarenlang een aantal blokjes per maand...ik vertaalde de verhaaltjes en schreef ze op mijn blog...we hadden trouwe fans! Marianne K hielp mij om de ACQ te dubbelen,we hadden een gezellige dag met elkaar en hebben toen ook nog een leuke sneeuwman gemaakt,weet je nog  Marianne?
Al weer 1 1/2 jaar geleden...;-)  De gedubbelde quilt bleef nog een jaar liggen en opeens kreeg ik de geest en pitte elke avond een paarblokjes door...en dat werkte!



Natuurlijk moest dat gevierd worden.....;-0

 

Ik besloot de spirit er een beetje in te houden en afgelopen zondag werd gelijk een volgende quilt gedubbeld.... Coeur de Famille......;-) 

 

Het middenstuk heb ik met hartjes gequilt...maar ik denk dat ik even stop...er schijnt deze week een hittegolf aan te komen....en dan is een borduurtje een aantrekkelijker idee....;-)



Van dit borduurtje moet je wel afkoelen!
Ik vond het patroontje op Pinterest,gelijk gepind op mijn Cross Stitch board waar nu al heel veel patroontjes opstaan,handig zo'n bieb vol patroontjes!



Donderdagmiddag passen we altijd samen op Thomas...hier zitten we in de schaduw onder de walnotenboom...

 

Thomas ligt op een geimproviseerd bedje te spelen....



En hier drinkt onze kleine man al uit een bekertje...een knappe jongen of niet?

Fijne zonnige week!

Marianne