Middagje op stap...;-)


Kennen jullie dat?
De zon schijnt...er zit LENTE in de lucht en dan moet je gewoon
even een middagje met jezelf op pad.....heerlijk!

Na 's morgens naar de kapper te zijn geweest (ik heb nog een piepklein staartje...) de boodschappen etc,lekker een middagje op stap!
Ik wilde oranje violen...nou dat idee hadden meer mensen gehad...na drie tuincentra eindelijk een paar oranje violen gevonden...Ik kreeg zo maar zes potjes met bolletjes mee..bij de veiling deden ze niets meer...dan maar aan de klanten meegeven!
En dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg...



Toen richting Woudrichem...bij de molen een paar lekkere cakemixen gehaald..



Vervolgens naar Oude Liefde,een heerlijk brocantezaakje...waar ik een grote houten klos met maar liefst 500 yard  meenam...
Het was best druk in het anders zo stille stadje...Er was een rommelmarkt bij de kerk en natuurlijk moest ik ook daar  even snuffelen...een leuke glazen bonbonniere voor 2.50!
Natuurlijk ook even naar binnen,een pot heerlijke  eigengemaakte advokaat gekocht (mijn moeder is daar gek op) en een stel boeken waarvan eentje met de titel Breinkrakers...iets voor Rene!



Er stond een bord waarop stond dat er de 25e april weer tv-opnames waren en diverse straten afgesloten zouden zijn...aha,dus weer opnames voor Dokter Tinus!
Op de terugweg nog even langs Nostalgie...een gezellig snuffelwinkeltje...weer een paar aanwinsten voor mijn engelse rode servies: een schaal en een roomkannetje!
Toen ik thuis kwam had Rene net de stal uitgemest en de mest  weggebracht.
Even een kop koffie buiten en toen zagen we de nieuwe buren.....;-)

 

We kunnen er niet meer omheen....het is echt LENTE !!


Fijne week!

Marianne