Koffie met een taartje?

volle taartschaal

Ik heb een taartschaal vol,kies maar uit!

Keus genoeg

Heb je al een keus kunnen maken?

Soes

 

Een lekkere soes,patroon van Heleen ,kijk maar bij haar tutorials aan de rechterkant...misschien wat zwaar op de maag want er zit een groot waxinelichtje in...;-) 

Punt

Of deze punt,met een roosje en een cm-bandje  (cm-band bij IkorniQuilt verkrijgbaar),een flinke punt en weet je wat er in zit?

Gemalen walnootdoppen! Ik las dit bij de amerikaanse beschrijving en besloot het eens te proberen..ik had nog een oude moulinette en het ging prima! Wat een multifunctionele boom is dat toch,onze walnoot....;-) 

Cupcake

Of een lekkere cupcake,dit patroon kun je bestellen bij Patchwork Pottery ,heel makkelijk,na betaling krijg je meteen het pdf-patroon in je postbakje...

Mocht je nou niet zo'n trek hebben dan heb ik nog een Petit Fourtje voor je...en weet je wat daar in zit?

Een dop van een frisdrankfles...ga hier maar eens kijken ...dan zie je een heleboel lekkers bij elkaar en wordt er precies verteld hoe ze gemaakt worden...;-)

Ook hadden jullie nog een foto van dit kleine doosje  te goed...net als een paar logjes geleden weer een doosje van de Xenos,een kleintje dit keer...een leuk BZBeetje (borduurtje zonder bestemming) erbij,een rood bolletjesbandje van  IkorniQuilt en voila! 

Xenos doos gepimpt..

En dit zit erin.... 

En dit zit erin...

Allemaal een fijn weekend!