Even bijkletsen....;-)

 


In de afgelopen weken leek het hier wel een ziekenboeg,de complete griep met een hoop gehoest en geproest maar dankzij codeinepilletjes hebben we weer rustige nachten....;-)  En dan wil je van alles maar dat gaat mooi niet door....alles werd afgezegd....Helemaal fit zijn we nog niet maar dat komt vast nog wel!


 

Ondertussen hebben we Halloween gehad...dit spookje en deze dracula kwamen Oma en Opa halen op Halloween om pompoenstoofpot te eten... en hoewel tante Aag de witlof en de aardappeltjes al aan het koken was hebben we natuurlijk alles eruit gehaald en zijn we gezellig meegegaan!


 

Zo leuk en lekker!Ook het toetje was helemaal in sfeer,Thomas had goed zijn best gedaan!

Rond 19.00 uur zijn we weer huiswaarts gegaan want de kindjes moesten naar bed en Rene ging mijn moeder halen voor  een nachtje logeren en de Quiltbee bij Jeanine de volgende dag!

 

Maandag had ik nog een workshop bij de groothandel,onder leiding van Cora een leuk Kerstdoosje gemaakt...Kijk dit was de basis en thuis moesten we het verder aankleden...


Ik heb een klein kerstquiltje gemaakt,een plaidje gebreid en Rene heeft een stukje spiegeltegel in een lijstje van de Action geplakt....Je zou zo in het stoeltje kruipen met een goed boek.....;-)

 

Toen begon de griep...en wat wordt je dat snel zat!

Rene was ondertussen druk aan het snijden...want er moet altijd heel veel voor de beurs gemaakt worden....

 

Vandaag een dubbele verjaardag,morgen oppasdag,dinsdag alles inpakken en woensdag opbouwen!

Misschien zien we elkaar tijdens de Handwerk en Quiltdagen  (23 t/m 25 november) in de Beursfabriek in Nieuwegein?

 

lieve groet,Marianne