Even rustig?

Na alle drukte van de afgelopen tijd beloofde het de week na Bergamo redelijk rustig te worden ...hoewel rustig? In ieder geval twee dagen oppassen,een Quiltdag  Helmond met 150 dames...;-) Ach mens zit niet te zeuren,waar heb je het over?De quiltdag in Helmond was weer super georganiseerd door Sabine en de kids waren LIEF!


Maar soms heeft je hoofd gewoon rust nodig....gewoon ik en een boek of een  borduurtje,verder niks....herkennen jullie dat? Een gevoel dat je hoofd rinkelt en  eigenlijk elk geluid te veel is....wat zit een mens toch raar in elkaar!


Aan het swifferen is een eind gekomen,de nieuwe stofzuigeronderdelen zijn aangekomen en de stofzuiger is door manlief weer vakkundig in elkaar gezet afgelopen zaterdag! Tjonge wat kan je zo'n apparaat missen....


En dan het weer...het lijkt wel zomer!


De meeste noten zijn geraapt...de uchi kuri's liggen klaar om gebruikt te worden....de Eekhoornvlag hangt uit....Time for Gathering!

Zondag gaan we eindelijk de verjaardag van Rene vieren.....;-)

Ik heb een mooi lijstje voor mijn mini-Dear Jane gevonden....bij de Action!


En mijn derde herfstborduurtje is klaar...nu nog verder afwerken zodat ze in de Herfstboom kunnen hangen!


Er zijn al vast wat bollen gepoot,leuk voor de lente....


Deze week maar eens wat huishoudelijke klusjes doen,de ramen hebben een sopje nodig,er ligt een grote strijk...en nog het een en ander....;-)

 

lieve groet,

 

Marianne