En dan is het HERFST!

En dan is het HERFST!

De noten vallen,de laatste pompoenen worden geoogst....


Allemaal uchi kuri's,lekker voor in de stoofpotjes die Rene altijd maakt!


 

Het is met het zomertje wel geweest....mijn schoonvader een paar weken in het ziekenhuis en nu in een verpleeghuis...mijn moeder heeft een nieuwe heup gekregen op haar 83e..maar ze herstelt wonderbaarlijk snel! En mijn mannetje had wat gezondheidsklachten...ja,we worden er niet jonger op...deze maand werd hij 64....


Volgend jaar FEEST! Dan wordt hij 65 en ik 60!

Eindelijk gingen we dan een dag of tien naar de Elzas met de camper...helaas regende het daar wel heel veel.....het was een natte boel en dan ook nog een gebroken snaar die voor een dag of vier "extra vakantie" zorgde...Maar we amuseerden ons wel...er werd veel gerummicupt,gelezen en geknutseld!


 

Tussen de buien door werd  de tentoonstelling bekeken...de klapper waren wel de quilts van Ian Berry,gemaakt van oude spijkerbroeken...echt heel knap gedaan!

 

 

In St. Marie gaf ik ook mijn 365 Challenge aan Liliana Soli,die zo vriendelijk was om hem mee te nemen naar Bergamo voor de 365 Challenge-tentoonstelling  van 5/8 oktober!

Ik durfde hem niet te versturen,hoorde van Liliana over een quilt uit Amerika die per koerier naar Italie was gestuurd maar in China terechtkwam.....

 

Natuurlijk werden er taartjes gegeten...de koffie-eclairs waren wel favoriet!

 

En er werd weer wijn gekeurd en gekocht bij ons wijnboertje....


Maandag was het weer oppasdag,er werden koekenmannetjes versierd die we uit de Elzas hadden meegenomen....ze vonden het prachtig!


Ook deze keer hadden we weer wat kinderkleertjes meegenomen...en dit keer ook een schattig babypakje maat: 1 maand...want Thomas en Kate krijgen in januari een broertje!


En kennen jullie de Micro Dear Jane Rine al?


Ik ben tijdens de vakantie begonnen...je kunt het patroon vinden op haar website:www.dearrine.nl


 

Zo,nu nog wat noten rapen en dan ga ik een Quiche Caprese bakken....mmmmm!!!

 

Fijne week!

Lieve groet,Marianne.