Over een tweeling,sokkenbreien en nog het een en ander....;-)

Afgelopen week was er gezinsuitbreiding bij de familie Eekhoorn...


Een klein eekhoornmeisje is druk aan het schommelen...


En haar broertje is in de boom geklommen!

Rene is druk met een klein eikellantaarntje met een echt lichtje erin...zo leuk!

En hier is de foto van het eikellantarentje...leuk of niet?

Rene heeft er drie gemaakt....de andere twee komen in de boom!


De tweede sok voor Rene werd gebreid....


En gelijk daar achteraan de sokken voor Thomas,de tweede kwam vanmiddag af...ik begin het te leren!

Hij is er heel wijs mee....de kleine Kate kwam meteen met haar bolletje aan...ze heeft een mooie rode fabel van Drops uitgezocht.....;-)

Dus vanavond worden er weer steekjes opgezet...


Rene heeft afgelopen week de magnolia gesnoeid...ik kreeg een bos takken en de eerste bloemen komen al uit....zo mooi!


Zondag zijn we de hele dag buiten geweest...Rene ging verder bij de slootkant en ik het tweede deel van de kruidentuin...we schieten lekker op!

Natuurlijk werd er buiten koffiegedronken..en toen het zonnetje zo lekker scheen heb ik heerlijk een uurtje met onze poes Penny op schoot gezeten terwijl de sokkennaaldjes tikten...;-)

Afgelopen week is mijn zwager geopereerd in de VU in Amsterdam,een acht uur durende hersenoperatie om hem van de zware epilepsieaanvallen af te helpen.

Heftig! We zijn hem vrijdags wezen opzoeken en vandaar naar mijn schoonouders in Bloemendaal om verslag te doen en voor de boodschappen.

Terwijl Rene mijn schoonvader (bijna 92)  gezelschap hield ging ik met mijn schoonmoeder naar de AH,onderweg scheen het zonnetje en hebben we een lekker ijsje gegeten...even genieten!

Vandaag is hij overgeplaatst per ambulance naar het Epileptisch Centrum in Heemstede waar hij nog een paar weken blijft. We gaan aanstaande donderdag samen met mijn schoonmoeder naar hem toe.

Zaterdag hebben we mijn 365 Challengequilt opgehaald bij Anne Lilholm... en hij is MOOI geworden! Echt een plaatje....nu moet ik hem nog afbiezen...met een klein rood biesje,ik zie het helemaal voor me....wel dik 9 1/2  meter bies...

Alvast een sneak peek.....;-)


Ik moet nog even wachten tot de tafel vrij is....want daar ligt nu Les Saisons op,met een overlay van lichte stof....Rene had eerst een soort taupekleur geknipt maar die viel hier en daar weg...en dat is zonde. Dus gewoon overnieuw....een hele klus maar het was de moeite waard! Kijk maar....


Vandaag was het oppasdag,druk maar gezellig...ik maakte kabouterboterhammetjes voor tussen de middag en we hebben ze heerlijk in het zonnetje opgegeten! Er werd gefietst,Kate ging met haar rode gietertje de plantjes watergeven en Thomas bracht tuinafval naar de aanhanger....;-)

Daarna werd er Pieter Konijn gekeken,een grote houten treinbaan gemaakt en een heleboel Dikkie Dikboeken voorgelezen door Opa!


 

Fijne week,geniet van het lentezonnetje!

 

Marianne