Al weer een week voorbij....

En dan is er al weer een week voorbij....

Ik weet niet hoe het bij jullie is maar hier vliegen ze voorbij!

Deze week kregen we de twee poezenbeesten van Lous voor een paar dagen te logeren...Ollie,de cyperse kater die al eerder een week of vijf bij ons was als klein katertje en de nieuwe aanwinst:Lily,een prachtig siameesje van 4 maanden met  chocoladekleurige oortjesen felblauwe ogen...De gang werd ontruimd...breekbare spulletjes verwijderd en de krabpaal,twee kattenbakken.twee manden en nog het een en ander aan speelgoed werd neergezet. Op de deel konden ze niet...dat is het domein van Lexie onze hond...en onze andere poezen zijn al oud en hebben het niet zo op andere poezen....;-)

Maar het waren lieve logeetjes,ze mogen terugkomen....;-)

Deze week werd er ook lekker geknutseld...


Zo stitchte ik een leuk kleedje van Shabby Fabrics met de mooie text:

Having somewhere to go is HOME

Having someone to love is FAMILY

Having both is a BLESSING

 

Hoe waar is dat!

 

Maar deze week begon ik ook aan het huis voor de familie Eekhoorn....

Een hele klus,dat kan ik je verzekeren!


Er werden heel veel blaadjes geknipt uit vilt...zo'n 270 stuks,er werden takjes gemaakt van pijpenragers en bruine wol...en er werd een echte holle boom gemaakt van naaldvilt...met takken,wortels...helemaal echt!

Het pakket had ik verleden jaar in Rijswijk gekocht bij Atelier Grethilde...samen met de stoomboot die ik toen voor Chris heb gemaakt.


Vader en moeder Eekhoorn werden verleden jaar al geboren maar hun huis stond nog op  mijn To Do-lijstje....

En hier zien jullie mijn vorderingen tot nu toe...nog niet alle takken zitten aan de boom en er moeten nog heel wat blaadjes worden vastgenaaid maar moeder Eekhoorn is de boel al aan het schoonvegen en vader Eekhoorn heeft al houtjes gehakt zodat er een vuurtje kan worden gemaakt...;-)


Vandaag zagen de kleintjes de boom...ze vonden het prachtig...het boek van Okke,Nootje en Doppejan werd voorgelezen en natuurlijk moesten ze alles even vasthouden....

Gisteren was het FEEST..

Thomas werd 4 jaar en samen met zijn zusje Kate die pas twee is geworden werd er heel hard geblazen....


Chris had twee mooie taarten gemaakt,eentje met Nemo voor Thomas die helemaal in de vissen is en eentje met Woezel en Pip voor Kate....

Ook het vrijdagse rondje werd geborduurd...de onderste rij is nu klaar!


Die LENTE die ik al in mijn hoofd had is op het ogenblik ver weg...vanochtend hagelde het zelfs!

Maar overal bloeien sneeuwklokjes,winterakonietjes,crocussen etc....dus...wie weet...misschien wordt het volgende week beter!

 

Fijne week!

 

Marianne