De Handwerkbeurs!

 

In december werd het al aangekondigd in het Quiltnieuws....de Handwerkbeurs......nu groter dan ooit! En herkennen jullie de foto van de advertentie? Ja,dat is ons "Mon petit Atelier"....;-)

 

Woensdags was opbouwen..en dat viel niet mee in de kou....maar na zes uur buffelen zag het er zo uit....

Wij waren er klaar voor!

En koud was het...volop sneeuw,echte winter....;-)

Maar binnen was het een en al gezelligheid....

Nieuwe nederlandse sayings....ze vlogen weg.....;-)

Ook de complete pakketjes Kitchen Wisdom (met metalen hangertje) werden goed ontvangen....

Van Ineke M.kreeg ik een mooie eekhoorn in een kantklostechniek...hij komt in de Eekhoornkast Ineke!

En we kregen bezoek van Peter Rabbit....is het geen schatje? Een klant liet hem zien en ik mocht er even een foto van maken.....

Soms kon ik aan het einde van de dag even een klein rondje maken...er was zo veel te zien!

Zoals deze poppen van Marij Rahder (www.marijrahder.nl) ze zijn zo leuk en gedetailleerd gemaakt!

 

Ik ben helemaal geen haakster maar ik viel als een baksteen voor Jozefien....;-)

 

En natuurlijk een bliksembezoekje aan Berthi die met haar verzameling chinese geborduurde kinderschoentjes en mutsjes te zien was....zo mooi gemaakt!

 

's Avonds aten we gezellig een hapje in het centrum van Zwolle,zoals hier bij De Vier Jaargetijden....dit toetje was verrukkeluk!

En dit is mijn buit....wat knoopjes,bandjes etc van "Grootmoeders Knoopendoos" die vlakbij ons stonden...en een paar boekjes met heel veel inspiratie...;-)

 

Ook een hakblok voor Vader Eekhoorn dat ik bij Atelier Grethilde kocht...het was hun eerste handwerkbeurs en ze is dolenthousiast! Soms ontmoet je mensen waar je meteen een klik mee hebt.....;-)

Maar niet alles was even leuk....we hebben 30 januari onze Ijslander Raudhetta moeten laten inslapen...ze is 20 jaar bij ons geweest,ze heeft bij ons een veulentje gekregen,Selur die nu bij Christel staat.Vooral Rene heeft het er best moeilijk mee,ze legde altijd haar hoofd op zijn schouder als hij haar ging voeren....hij verzorgde haar altijd. Hier een foto uit 1999.....

Maar om toch een beetje vrolijk te eindigen...onze Lous heeft er een kattebeest bij...en wat voor een! Woensdag gaan we haar zien!

 

Fijne week!

 

Marianne