Zondagmorgen.....

Na een heerlijk zondags ontbijtje besloten we een bezoekje aan de Brocantemarkt  bij Loevestein te brengen....


Altijd gezellig zo'n markt....

Na een ijsje gingen we richting huis....en wie stonden er even later op de stoep?Maarten,Chris en de kids....helemaal uitgedroogd door de fietstocht en het zonnetje...;-)

's Middags ben ik de Snowstorm gaan ombiezen....we haalden de quilt afgelopen donderdag op bij Ellie Prins die er allemaal mooie sneeuwvlokken in heeft gequilt...


 


En hier is ie dan...onze MysterieBOM: SNOWSTORM!

Ik ben reuze trots op die man van mij...hij heeft hem helemaal zelf door middel van paperpiecing op zijn eigen Singertje gemaakt...ik heb alleen de geborduurde sneeuwvlokken gemaakt en de bies....Hij heeft de smaak te pakken...want er wordt al aan een volgende quilt gedacht....;-)


Afgelopen dinsdag week mocht ik ook verjaren....;-) ik ben nu 58 jaren jong....ik had een hele gezellige dag met de hele familie...later konden we zelfs nog  buiten zitten. Maandagavond na de oppasdag ben ik drie taarten gaan bakken,en dinsdag vroeg menigeen een "proeverijtje"...;-)Ik werd erg verwend,ook met eekhoorns...


Zoals dit waterornament met eekhoorns....te gek toch?


Er werden trouw de dagelijkse blokjes gemaakt voor de 365 Challenge...


En tijdens een kringloopbezoekje vond Manlief een echte Art Decoklok....de wijzers ontbreken nog...maar daar wordt aan gewerkt!


En ik vond nog wat oud glaswerk....en dat schattige borduurtje van 1 euro mocht ook mee!


En zaterdagavond konden we voor het eerst lekker lang buiten zitten....het leek wel zomer!

Maandag komen de kleintjes weer...we gaan picknicken en Opa gaat Thomas golfen leren....;-)

Fijne week!

Marianne