Mooi rood is niet lelijk...;-)

Zien ze er niet heerlijk uit?

Afgelopen week kwam de Quiltclub bij mij en als gastvrouw maak je dan altijd iets lekkers....dus maakte ik bladerdeegschelpen met een laagje pure chocolade...en maakte Rene een heerlijke banketbakkersroom met vanillestokjes...mmm!

Natuurlijk werd het "Quiltmuseum" bewonderd.....en ook nog de nodige steekjes gedaan....

De dag erop kwam Anke langs,het werd tijd om weer eens wat aan onze doorstoplapjes te doen....

In dit leuke tasje dat ik in 2009 maakte bewaar ik mijn stoplapje...

Het is heel leuk om te doen maar mijn ogen hebben er best moeite mee..er zijn nu twee van de drie banen klaar...

Ook van de week maar gelijk het volgende deel van mijn Palkolapje geborduurd....je moet een foto van je lapje opsturen en dan krijg je maand erop weer het volgende deel opgestuurd...

En op 1 april toch maar met het Randje per Week begonnen,verleden jaar heb ik overgeslagen,in 2014 had ik genoeg randjes gezien...;-)  Ik had nog een stuk borduurstof over van mijn letterbak...


Gebroken witte aida met 8 kruisjes op 1 cm...en vond nog een rolletje Venne in een mooie kleur rood en daar gingen de steekjes!

Zondagavond was ik helemaal bij....


En wat heeft het beertje nu weer vast?

Mijn laatste blokjes van de 365 Challenge....pfft,een hele klus elke dag een blokje....en soms hele lastige blokjes....maar het heet ook niet voor niets een CHALLENGE....die elke dag weer vanuit Australie mijn postvakje binnenkomt....je kan de klok erop gelijk zetten..om 16.00 is het weer zo ver....;-)

En afgelopen zaterdag heb ik het middenblok in elkaar gezet....

Van de week ga ik proberen wat rode blokjes erom heen te zetten....

Vandaag,zondag, was het Feest.....we vierden de verjaardagen van mijn schoonouders,mijn schoonvader werd de eerste april 91 en vandaag werd mijn schoonmoeder 87....wat een leeftijden!

Ze werden lekker verwend met bloemen,kadootjes en een smulmand met lekkere dingen. Rene naaide voor zijn vader zeiltjes voor de Draak,een boot die mijn schoonvader vroeger gemaakt heeft maar nog steeds zijn zeiltjes miste....en wat waren ze er blij mee!

Hij staat nu te pronken op de broodkast....

Nu maar snel naar boven want morgenvroeg  staan de kleintjes weer voor de deur en moet er met de trein worden gespeeld!

 

Fijne week!

 

Marianne