Over bolletjes en buitenjongetjes....;-)


Genieten jullie ook zo van de sneeuwklokjes?Ook de winterakonietjes doen hun best.....

Heerlijk weer die voorjaarsbolletjes in de tuin!
Tussen al dat dorre blad en vergane plantenresten piepen ze overal te voorschijn....Van de week waren we even bij Chris om Thomas en Kate te knuffelen....
Thomas was druk bezig met het voeren van de paarden....;-)Eerst werd de grote voederton opengemaakt en kwam de gele maatbeker te voorschijn....De voerbakken werden gevuld....En de paardjes konden lekker eten....Daarna werd er druk geharkt...de boel moet toch een beetje netjes blijven...;-)Goed gedaan Thomas!

Deze week werd er ook een mier gemaakt voor de mierenhoop van de Merklappenvereniging Merkwaardig,waar ik sinds een jaar lid van ben .
Op het Textielfestival in Leiden in mei wordt er van alle ingezonden mieren door een leidse kunstenaar een kunstwerk van gemaakt...ik ben benieuwd!Natuurlijk werd het wel een speciale mier....;-)

Voor het Quiltersgilde werden er tipipunten gemaakt,van alle punten moet er een heuse tipi worden gebouwd voor het Textielfestival....De rechter is natuurlijk van mij maar de linker heeft Rene gemaakt...op zijn eigen Featherweight!

Fijne week!

Marianne