Een week vol verrassingen...;-)

Hierboven zien jullie mijn  365Challenge tot nu toe...ik had hem meegenomen naar de Quiltdag in Helmond die elk jaar weer zo goed wordt georganiseerd door Sabine....Leuk,nu heb ik een foto waar hij helemaal op staat!

Het was weer een hele gezellige dag,Show&Tell,een Quiltbingo,waar mooie prijzen te winnen waren,leuke workshops door Gemma van Farmyard Designs,Cora van het Quilterspalet en Wendy van Patch&Stitch...


Het schaaphangertje van Gemma...en het kerstkussentje van Cora...


Een dag waarop je medequilters ontmoet en natuurlijke de nodige inkopen doet bij de hierboven genoemde winkeltjes....;-)

En zelfs prijzen wint.....


Zondag werd de verjaardag van Rene gevierd...een hele familiehappening...zo gezellig om iedereen weer te zien...er werd veel gelachen,gegeten en gekletst!

De zelfgebakken eclairs van Rene vonden gretig aftrek en ook de hapjes die ik 's morgens gebakken had waaronder pizzabonbons en quiche verdwenen snel....;-)

Rond half negen gingen de laatste gasten naar huis...snel de tv aan,Heel Holland Bakt begint...even kijken water nu weer gebakken moet worden...;-)

 

Heerlijk programma,en dan te bedenken dat RTL4 HHB afgewezen heeft indertijd...daarna heeft  MAX gauw ja gezegd....;-) Een goede zet,want HHB is populairder dan ooit....!

 

Eerder deze week kreeg ik een mailtje uit Australie dat ik Winner of the Week was geworden van de 365Challenge...nou,mijn dag kon niet meer stuk!

Elke week kan je namelijk een foto maken van de 7 blokjes van die week en deze opsturen om mee te dingen naar de Winner of the Week... kleine kans natuurlijk want er doen mensen over de hele wereld mee...maar toch,het is een goede stok achter de deur.....;-)

En dan krijg je een mailtje van Marlies van Quiltshop-online of je je adresgegevens op wil sturen....en krijg je deze prijs  thuisgestuurd!

 

Kijk ik even op de facebookgroep Millefiori/La Passacaglia....


Heeft Wendy,de beheerder van de groep mijn Passacaglia op de banner gezet!

Ik voel me vereerd.....;-)

En er is weer een stukje van de Patchwork Sampler klaar....

Nu snel naar bed,het loopt al tegen twaalf en de kleintjes staan morgenochtend om half negen op de stoep!

 

Fijne week!

 

Marianne